STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

VACATURES

Wij zijn op zoek naar een

accountant AA / relatiebeheerder

Ben jij die ambitieuze accountant AA / relatiebeheerder die graag meebouwt aan de groei van ons kantoor?

Als accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent eindverantwoordelijk voor jaarrekeningen en begrotingen en je bent in staat om klanten te coachen. Je bent ook in staat fiscale adviessignalen van klanten te herkennen en fiscale adviezen te (doen) verstrekken, in een passende wisselwerking met onze fiscalisten. Daarnaast ben je vraagbaak voor collega’s en kun je goed samenwerken met collega’s waarbij ieders kwaliteiten optimaal worden benut.

In de functie van relatiebeheerder onderhoud je vanzelfsprekend het contact met je klanten. Maar ben je ook in staat je klantenportefeuille verder uit te bouwen… meer info

open sollicitaties en stageplaatsen

Staat jouw ideale vacature er niet bij, maar wil je graag werken bij Hills accountants en adviseurs? Stuur dan een open sollicitatie naar info@hillsadviseurs.nl. Wij horen graag waarom jij denkt van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie.

Voor studenten accountancy of fiscaal recht en economie hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Stageverzoeken kun je sturen naar info@hillsadviseurs.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie om stage te willen lopen bij ons kantoor.