STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

VACATURES

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

gevorderd assistent-accountant voor de samenstelpraktijk

Als gevorderd assistent-accountant houd je je voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast stel je fiscale aangiften op en signaleer je adviesmogelijkheden… meer info

ervaren accountant AA / relatiebeheerder

Als accountant AA ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent eindverantwoordelijk voor jaarrekeningen en begrotingen en je bent in staat om klanten te coachen. Je bent ook in staat fiscale adviessignalen van klanten te herkennen en fiscale adviezen te (doen) verstrekken, in een passende wisselwerking met onze fiscalisten. Daarnaast ben je vraagbaak voor collega’s en kun je goed samenwerken met collega’s waarbij ieders kwaliteiten optimaal worden benut.

In de functie van relatiebeheerder onderhoud je vanzelfsprekend het contact met je klanten. Maar ben je ook in staat je klantenportefeuille verder uit te bouwen… meer info

open sollicitaties en stageplaatsen

Staat jouw ideale vacature er niet bij, maar wil je graag werken bij Hills accountants en adviseurs? Stuur dan een open sollicitatie naar info@hillsadviseurs.nl. Wij horen graag waarom jij denkt van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie.

Voor hbo studenten accountancy hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd, stuur je motivatiebrief dan naar info@hillsadviseurs.nl.