OVERIGE ZAKEN – Hills accountants Rotterdam 2017-12-14T11:06:53+00:00

STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

OVERIGE ZAKEN

Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van SRA van toepassing. U kunt de algemene voorwaarden downloaden.

Compliment geven

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Wij horen het graag van u. Als u ons een compliment wilt geven, kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Klachtenregeling

Wat te doen als u niet tevreden bent? Gelukkig is het merendeel van onze klanten tevreden.

Het kan echter voorkomen dat u over bepaalde zaken minder tevreden bent. Klachten zijn voor ons adviezen: een kans om van fouten te leren en de dienstverlening en bedrijfsvoering te verbeteren. Klachten worden door ons serieus genomen en zorgvuldig en vertrouwelijk afgehandeld. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing.

Indien u gebruik wenst te maken van de klachtenregeling kunt u zich wenden tot een van onze vertrouwenspersonen; de heer J.W. Tanis AA RB (j.w.tanis@hillsadviseurs.nl) of
de heer H.J. Reket RA (h.reket@hillsadviseurs.nl). Op verzoek stellen wij u de integrale tekst van onze klachtenregeling beschikbaar.

Privacyverklaring

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Wij verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Indien u het contactformulier invult, worden uw gegevens gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie.
Indien u zich aanmeldt voor onze digitale nieuwsbrief, worden uw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending hiervan. Wanneer u zich afmeldt, worden uw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE