STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

VOOR STICHTINGEN EN VERENIGINGEN

Ervaren accountant voor stichtingen en verenigingen

Stichtingen en verenigingen hebben zo hun eigen regels en verplichtingen. Wij hebben de nodige ervaring met stichtingen en verenigingen en weten welke vraagstukken er spelen. Rechtsvorm, bestuur, aansprakelijkheid, wel of niet belastingplichtig zijn slechts enkele aandachtspunten. Uiteraard kunnen wij uw administratie en uw jaarrekening verzorgen. Maar wij kunnen meer voor u betekenen.

Advies en administratie voor een goede prijs

Zo heeft een stichting of vereniging vaak te maken met subsidies. Wij zijn op de hoogte van alle regelgeving hieromtrent en kunnen u helpen om aan alle eisen te voldoen. Wij kijken met u mee met een deskundige, kritische blik en verzorgen assurance-rapporten. En geven advies op financieel, fiscaal en bestuurlijk gebied. En dat alles voor een goede prijs.

Hills accountants en adviseurs ondersteunt en adviseert op het gebied van Accountancy, Administratie, Belastingen en Personeel. Ons team telt ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers die zich op enthousiaste en professionele wijze inzetten voor Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen en verenigingen en particulieren in de regio Rotterdam en daarbuiten.

Binnenkort ook voor u?

Uitstekende ondersteuning voor een goede prijs

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE