STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

VOOR PARTICULIEREN

Particuliere klanten zijn bij ons net zo belangrijk als zakelijke klanten

Meestal komt een particulier bij ons binnen voor het opstellen van een aangifte inkomstenbelasting. Met de komst van de vooraf ingevulde aangifte (VIA) lijkt het opstellen van een aangifte een peulenschil. Maar een professionele, kritische blik loont. Wij kijken of u bijvoorbeeld geen aftrekposten heeft laten liggen of dat u alle toeslagen waar u recht op heeft wel krijgt. Belasting betalen moet, maar liever niet te veel.

Samen financiële positie beoordelen en vermogen plannen

Daarnaast is uw aangifte inkomstenbelasting voor ons vertrekpunt voor advies. U kunt bij ons terecht voor advies over uw financiële positie. Denkt u hierbij aan vermogensplanning (estate planning). Zo kan een tijdige overdracht van vermogen aan de volgende generaties financieel zeer de moeite waard zijn.

Ook advies bij aankoop huis, testament, huwelijkse voorwaarden en andere persoonlijke zaken

Ook kunnen wij u adviseren bij de aankoop van een huis, aflossing hypotheek, eerder stoppen met werken of bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden en testamenten. Samen met u kijken wij graag naar uw financiële toekomst. Ondersteunen en ontzorgen, daar zijn wij goed in.

Langdurige vertrouwensrelatie

Veel van onze particuliere klanten in Rotterdam en omstreken komen al jaren bij ons over de vloer. Zij weten dat ze bij ons terecht kunnen voor advies over hun financiële zaken.

Komt u binnenkort ook?

Samen kijken naar uw financiële toekomst

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE