STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

VOOR ONDERNEMINGEN

Deskundige ondersteuning in alle situaties

Ondernemers zijn er in vele soorten en maten. Of u nu ZZP’er bent, een zelfstandige met personeel of een bedrijf heeft met een of meerdere besloten vennootschappen, Hills accountants en adviseurs is er voor alle Mkb-ondernemingen.

Misschien bent u starter. Of staat u juist op het punt om uw bedrijf over te dragen aan een volgende generatie. Ook het stadium waarin uw bedrijfsactiviteiten zich bevinden is van ondergeschikt belang. In alle situaties bent u gebaat bij deskundige ondersteuning en advies.

Jaarrekening opstellen, sparren en adviseren

Het opstellen van jaarrekeningen is één van onze kerntaken. Op basis van uw jaarrekening kunnen wij u zeggen waar u staat als ondernemer. Maar vooral zijn wij adviseur en sparring partner. Uw jaarrekening is vertrekpunt voor advies.

Door onze deelname aan Branche in Zicht, een platvorm van onze koepelorganisatie SRA, beschikken wij over unieke informatie over uw branche. Wij sparren met u mee over ontwikkelingen in uw branche en denken met u mee over de toekomst van uw bedrijf.

Hills accountants en adviseurs ondersteunt en adviseert op het gebied van Accountancy, Administratie, Belastingen en Personeel. Ons team telt ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers die zich op enthousiaste en professionele wijze inzetten voor Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen en verenigingen en particulieren in de regio Rotterdam en daarbuiten.

Binnenkort ook voor u?

Meedenken over de toekomst van uw bedrijf

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE