Recent zijn wij gestart met automatische online factuurherkenning en -verwerking. Wij gebruiken hiervoor de scan & herken software van DizzyData, onderdeel van Yuki.

Scan & herken ook voor onze klanten

Als klant van Hills accountants en adviseurs kunt u gebruik maken van deze scan & herken software. Hoe gaat dit in zijn werk? U mailt uw facturen wanneer het u uitkomt naar uw eigen DizzyData-e-mailbox. Dat hoeft dus niet op een vast tijdstip. Werkt u met e-facturen, dan kunnen wij deze automatisch voor u ophalen. Of, helemaal handig, u laat uw leveranciers hun facturen rechtstreeks naar uw DizzyData-e-mailbox sturen. In welk formaat maakt niet veel uit.

DizzyData herkent automatisch belangrijke factuurgegevens zoals crediteur en debiteur, nummer, vervaldatum en bedragen. Binnen enkele seconden volgt een boekingsvoorstel. Na goedkeuring wordt de digitale factuur opgeslagen in het digitale archief en geboekt in het gekoppelde boekhoudpakket. Ook in AFAS wordt de factuur bij de boeking opgeslagen en blijft dus direct beschikbaar. Wel zo efficiënt. En nooit meer zoeken in stoffige ordners!

DizzyData werkt met meerdere administratieve softwarepakketten zoals AFAS, het pakket dat wij veelvuldig gebruiken.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid.

Informatie of advies?

Contact
Contact