Veel ondernemers maken jarenlang gebruik van hetzelfde accountantskantoor. Toch kan het geen kwaad om eens iemand van buitenaf met een frisse blik naar uw onderneming te laten kijken. Bijvoorbeeld voor de inbreng van nieuwe visies of om bedrijfsblindheid te voorkomen.

Misschien heeft u extra behoefte aan advies tijdens de coronacrisis. Of heeft u vragen over het tweede coronasteunpakket.

Gratis digitaal inloopspreekuur voor nieuwe klanten/ondernemers

Bent u op zoek naar een (nieuwe) accountant en/of fiscalist? Dan bent u vrijdag 29 mei tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom op ons digitale inloopspreekuur. Het spreekuur is gratis. Heeft u vervolgens behoefte aan vervolgadvies of een andere vorm van onze dienstverlening, dan krijgt u vooraf een kostenindicatie.

Voor het digitale spreekuur maken we gebruik van Teams. Meldt u zich s.v.p. vooraf aan, zodat wij u een link kunnen sturen waarmee u toegang krijgt tot het spreekuur.

Aanmelden kan tot 29 mei 13.00 uur op info@hillsadviseurs.nl. U kunt dan ook een tijdstip aangeven (tussen 15.00 en 17.00 uur) en uw vraag alvast stellen.

Informatie of advies?

Contact
Contact