STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN

Als u werkgever bent, of bij uw eigen BV op de loonlijst staat, dan bent u wettelijk verplicht een loonadministratie bij te houden. Complexe en tijdrovende materie. Werk voor professionals. Daarbij helpen wij u graag. Ook bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van personeelszaken.

Wij begrijpen dat uw medewerkers belangrijk voor u zijn. En dat u alles goed geregeld wilt hebben zodat er geen problemen ontstaan. Want tevreden medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf.

Ontvangt u als directeur-grootaandeelhouder salaris vanuit uw holding? DGA-salarisadministratie kost veel tijd en vraagt om expertise. Wij nemen dit graag van u over en zorgen ervoor dat de salarisverwerking correct wordt uitgevoerd.

Geen zorgen meer over telkens wijzigende regels en wetten

De wet- en regelgeving op het gebied van HR- en salarisadministratie wijzigt voortdurend. De medewerkers van de salarisadministratie van Hills houden de wijzigingen nauwlettend in de gaten en hebben online toegang tot alle CAO’s. U mag ervan uitgaan dat wij over actuele en specialistische kennis beschikken en ervoor zorgen dat u volledig up-to-date bent. Wij adviseren u ook over inrichting en verwerking van uw salarisadministratie. En mocht u in conflictsituaties met medewerkers juridisch advies nodig hebben, ook dan kunt u bij Hills accountants en adviseurs terecht.

Juridisch advies geven wij niet zelf. In ons pand aan de Grindweg is De Juristenkamer gevestigd. Wij brengen u graag in contact met een van de juristen, mocht u behoefte hebben aan juridisch advies of mediation.

Op personeelsgebied verlenen wij de volgende diensten:

  • periodiek verwerken van salarissen

  • controleren en indienen van aangiften loonheffing

  • verzorgen van salarisstroken en jaaropgaven

  • opstellen van arbeidscontracten

  • advies over onkostenvergoedingen (werkkostenregeling)

  • contacten en correspondentie met instanties onderhouden

  • registreren van (ziekte)verzuim

  • begeleiding bij looncontroles

  • juridisch advies, o.a. bij arbeidsconflicten

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Personeelsdiensten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van AccountancyAdministratie en Belastingen.

Hills-accountants-Rotterdam

Voor vragen en informatie over Salarisadministratie en andere personeelszaken kunt u contact opnemen met:

Salarisadministratie tot in de puntjes geregeld

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE