STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN

Als u werkgever bent, of bij uw eigen BV op de loonlijst staat, dan bent u wettelijk verplicht een loonadministratie bij te houden. Complexe en tijdrovende materie. Werk voor professionals. Daarbij helpen wij u graag. Ook bieden wij diverse andere diensten aan op het gebied van personeelszaken.

Wij begrijpen dat uw medewerkers belangrijk voor u zijn. En dat u alles goed geregeld wilt hebben zodat er geen problemen ontstaan. Want tevreden medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf.

Ontvangt u als directeur-grootaandeelhouder salaris vanuit uw holding? DGA-salarisadministratie kost veel tijd en vraagt om expertise. Wij nemen dit graag van u over en zorgen ervoor dat de salarisverwerking correct wordt uitgevoerd.

De salarisverwerking besteden wij uit aan een externe partij die gebruik maakt van de salarissoftware van Nmbrs (onderdeel van Visma software). Met Nmbrs kunnen werkgevers en werknemers altijd en overal inloggen om salarisstroken in te zien. Daarnaast biedt Nmbrs tal van andere functionaliteiten, zoals mogelijkheden tot verlofaanvraag en -voor werkgevers- afhandeling van acties rondom een indiensttreding.

Geen zorgen meer over telkens wijzigende regels en wetten

De wet- en regelgeving op het gebied van HR- en salarisadministratie wijzigt voortdurend. De medewerkers van de salarisadministratie houden de wijzigingen nauwlettend in de gaten en hebben online toegang tot alle CAO’s. U mag ervan uitgaan dat zij over actuele en specialistische kennis beschikken en ervoor zorgen dat u volledig up-to-date bent.

Mocht u in conflictsituaties met medewerkers juridisch advies nodig hebben, ook dan kunt u bij Hills accountants en adviseurs terecht. Juridisch advies geven wij niet zelf. In ons pand aan de Grindweg is
De Juristenkamer gevestigd. Wij brengen u graag in contact met een van de juristen, mocht u behoefte hebben aan juridisch advies of mediation.

In samenwerking met NVE Salaris en De Juristenkamer verlenen wij de volgende diensten op personeelsgebied:

  • periodiek verwerken van salarissen

  • indienen van aangiften loonheffing

  • verzorgen van salarisstroken en jaaropgaven

  • opstellen van arbeidscontracten

  • advies over onkostenvergoedingen (werkkostenregeling)

  • contacten en correspondentie met instanties onderhouden

  • registreren van (ziekte)verzuim

  • begeleiding bij looncontroles

  • juridisch advies, o.a. bij arbeidsconflicten

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Personeelsdiensten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van AccountancyAdministratie en Belastingen.

Voor vragen en informatie over Salarisadministratie en andere personeelszaken kunt u contact opnemen met:

Salarisadministratie tot in de puntjes geregeld

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE