STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

ASSURANCE RAPPORTEN

Heeft u een assurance-rapport nodig? Bijvoorbeeld een controle op een subsidie-afrekening of een verklaring afdracht belastingen. Wij verzorgen assurance-rapporten voor u.

Ook voor een deskundig oordeel over de betrouwbaarheid van een jaarrekening, omdat een externe partij (bijvoorbeeld een bank) hierom vraagt, kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen assurance-rapporten en beoordelingsverklaringen. De accountants van Hills accountants en adviseurs zijn op de hoogte van de specifieke regelgeving die geldt voor dit soort rapporten en zijn u graag van dienst.

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Assurance-rapporten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van AccountancyAdministratie, Belastingen en Personeel.

Humphrey Reket

Voor vragen en informatie over Assurance kunt u contact opnemen met:

Assurance rapporten feilloos verzorgd

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE