STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

FISCAAL ADVIES IN ROTTERDAM

Fiscale ondersteuning en alle mogelijke belastingaangiften

Vanzelfsprekend verzorgen wij alle mogelijke belastingaangiften voor u, zoals de omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Maar dienstverlening op fiscaal gebied gaat verder dan het verzorgen van aangiften.

Fiscaal advies

Bovenal geven wij fiscaal advies. Onze belastingadviseurs denken met u mee en letten erop dat fiscale mogelijkheden optimaal worden benut. Vanzelfsprekend zijn de belastingadviseurs en assistenten van Hills accountants en adviseurs altijd op de hoogte van de meest recente fiscale wet- en regelgeving en weten deze toe te passen in uw specifieke situatie.

Langdurige relatie

Om u proactief van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om een langdurige, vertrouwelijke relatie met u op te bouwen. Als ondernemer heeft u vaak een volle agenda. Daarom nemen wij ook andere zaken van u over. Wij verzorgen bijvoorbeeld uw correspondentie met de belastingdienst en andere instanties.

Fiscale diensten ook voor particulieren

Ook particulieren zijn bij ons welkom voor fiscale ondersteuning. Wij verzorgen belastingaangiften en geven fiscaal advies. Samen met u bekijken wij welke mogelijkheden er zijn om optimaal gebruik te maken van fiscale regels, bijvoorbeeld bij het schenken van vermogen.

Fiscale diensten van Hills accountants en adviseurs

  • verzorgen van uitstel van aangiften

  • verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting

  • indienen van middelingsverzoeken

  • verzorgen van aangiften erfbelasting en schenkbelasting

  • verzorgen van bezwaarschriften

  • voeren van correspondentie en overleggen met de belastingdienst (bijv. bij geschillen, boekenonderzoek)

  • advies over het optimaliseren van uw fiscale positie

  • advies over rechtsvormen

Convenant met Belastingdienst – u heeft daardoor snel reactie

Hills accountants en adviseurs heeft met de belastingdienst een convenant Horizontaal Toezicht gesloten. Dit houdt in dat de fiscus er vanuit gaat dat alle door ons ingediende aangiften correct zijn. Met uitzondering van steekproeven vindt er inhoudelijk geen controle meer plaats. De aangifte wordt vrijwel direct afgehandeld.

Voor u betekent dat snel duidelijkheid omtrent de aanslagregeling. Bestaat er recht voor u op een teruggave? Na indiening van de aangifte wordt deze vrijwel altijd snel uitbetaald. Alleen accountantskantoren die een hoge kwaliteit van dienstverlening handhaven en garanderen, hebben een convenant Horizontaal Toezicht. Meer informatie vindt u in de folder HT van de Belastingdienst.

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Fiscale diensten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van AccountancyAdministratie en Personeel.

Edwin van Delft

Leon Labruyère

Voor vragen en informatie over Fiscale zaken kunt u contact opnemen met:

Fiscale mogelijkheden optimaal benutten

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE