STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Voor elke ondernemer is inzicht in de financiële cijfers van het bedrijf onmisbaar. Maar veel ondernemers zijn uiteraard liever bezig met ondernemen dan met hun administratie. Daarom nemen wij dat graag van u over. U heeft er geen omkijken meer naar en u weet zeker dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. En u kunt op elk moment inzage krijgen in de stand van zaken. Zo kunt u doelgericht sturen en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Advies naar aanleiding van uw administratie

De accountants van Hills accountants en adviseurs geven u graag advies over uw financiële situatie en het optimaliseren daarvan op basis van de gegevens in uw financiële administratie. Zeker als wij langere tijd met u samenwerken, kunnen wij u goed begeleiden en u helpen in te spelen op toekomstige ontwikkelingen.

Financiële administratie diensten van Hills accountants en adviseurs

  • het opzetten / inrichten van uw administratie

  • periodieke verwerking van uw administratie

  • mogelijkheid tot zelf online verwerken van uw administratie. Indien gewenst kijken wij met u mee om u te begeleiden. Wij werken onder andere met de administratiepakketten iMuis Online en AFAS Online.

Geautomatiseerde financiële administratie

Administratieve processen worden steeds meer geautomatiseerd, wat de efficiency verhoogt. Om administraties zo actueel mogelijk te maken, werken wij met de bankkoppeling. Door deze koppeling tussen uw boekhouding en uw bankrekening(en) kunnen wij nieuwe overschrijvingen dagelijks inlezen, controleren en verwerken. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van digitale verwerking van administraties, zoals scan & herken software, op de voet en gaan hier actief mee om.

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Administratie diensten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van AccountancyBelastingen en Personeel.

José Rutte

Voor vragen en informatie over Financiële administratie kunt u contact opnemen met:

Financiële administratie efficiënt verwerken

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE