STICHTING/VERENIGING

ONDERNEMINGEN

PARTICULIEREN

ONDERNEMINGEN

STICHTING/VERENIGING

PARTICULIEREN

ACCOUNTANCY DIENSTEN

Voor de meerderheid van onze klanten in Rotterdam en omstreken verzorgen wij elk jaar de jaarrekening. Belangrijk, want de jaarrekening laat zien hoe uw onderneming er financieel voor staat. Maar meer nog is uw jaarrekening vertrekpunt voor advies. Samen met u kijken we waar verbeterpunten liggen. Welke besparingen zijn mogelijk? Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? De accountants van Hills accountants en adviseurs denken met u mee, zijn kritisch waar nodig, met als doel uw resultaten te optimaliseren.

Langdurige relatie en deskundig advies

Wij vinden het prettig om een langdurige relatie met u op te bouwen en betrokken te zijn bij de gang van zaken in uw bedrijf. Immers dan kunnen wij de ontwikkelingen in uw bedrijf goed volgen en deskundig advies geven voor het verbeteren van uw financiële situatie en het optimaliseren van uw fiscale positie.

Onze accountants ondersteunen u bij:

  • samenstellen / beoordelen van (geconsolideerde) jaarrekeningen

  • verzorgen van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel

  • opstellen van tussentijdse rapportages

  • opstellen van managementrapportages

  • opstellen van prognoses en begrotingen

  • verzorgen van BTW-aangiften

  • controller werkzaamheden

Ervaren en betrokken accountants en adviseurs

De accountants en adviseurs van Hills in Rotterdam hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van Mkb-ondernemers, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Door continue scholing is ons kennisniveau altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij de actualiteit op de voet.

Wij verzorgen niet alleen Accountancy diensten. Wij ondersteunen en adviseren ook op het gebied van Administratie, Belastingen en Personeel.

Johan Tanis

Voor vragen en informatie over Accountancy kunt u contact opnemen met:

Samenwerken voor een optimaal resultaat

ACCOUNTANCY
FISCAAL
ADMINISTRATIE
PERSONEEL
ADVIES
ASSURANCE