Hills accountants en adviseurs in Rotterdam en Opinion accountants en belastingadviseurs in Capelle aan den IJssel zijn met ingang van 1 maart jl. een samenwerkingsverband aangegaan. Edwin van Delft, fiscaal jurist en mede-eigenaar van Opinion, wordt managing partner bij Hills.

“Door de krachten te bundelen staan we sterker voor de toekomst. Hierdoor wordt de basis voor verdere ontwikkeling en groei verstevigd,” aldus Johan Tanis, managing partner bij Hills accountants.

Edwin van Delft voegt toe: “Voor echt samenwerken moet je bij elkaar zitten. Daarom zijn wij verhuisd naar het kantoor van Hills aan de Grindweg in Rotterdam. Voor mij en mijn drie medewerkers is dit een nieuw begin. Voor Michaël Poolman (registeraccountant), de andere mede-eigenaar van Opinion, is het de gelegenheid om met pensioen te gaan.”

Opinion blijft de komende maanden nog bestaan als zelfstandig onderdeel van de organisatie, zodat de praktijken rustig in elkaar kunnen schuiven. Daarna gaat Opinion verder onder de naam Hills.

Beide partijen zijn blij met deze stap en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Informatie of advies?

Contact
Contact